Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya

Has perdut la contrasenya?

Navegació

Qui som


L’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF), fundada a l'any 1967, reuneix a més de 2.800 Advocats, Economistes, Titulats Mercantils, Diplomats en Ciències Empresarials i altres titulats universitaris especialitzats en matèreia fiscal.

La Delegació Catalana és la més gran de l'AEDAF amb més de 600 associats i dóna la benvinguda a tots els professionals que desitgin trobar un punt de trobada i enriquimemt per al seu exercici professional.

Entre els nostres objectius destaquem el foment d'una cultura associativa i la formació per als nostres associats i el recolzament en el desenvolupament de la seva activitat professional. A més, l'AEDAF també té per finalitat realitzar aportacions per a la millora del nostre sistema tributari i estimular la creació d'una consciència fiscal entre els ciutadans.Relacions Institucionals

L'AEDAF estableix acords amb els principales i més prestigiosos institucions i organismes en la nostra matèria, consolidant així, la nostra presència i visibilitat tant a nivell nacional com insternacional. 

A NIVELL INTERNACIONAL

     


A NIVELL NACIONAL
Organigrama

Guia d'associats Guia d'associats

Busca un assessor fiscal a Catalunya

Què fem L'associació parla

Què fem

A l'AEDAF organitzem diferents activitats de les quals destaquem: les SESSIONS i CURSOS DE FORMACIÓ, creats pels grups de treball, així com les sessions de DILLUNS FISCALS, o  les diferents JORNADES D'ESTUDI celebrada al llarg de l'any. llegeix més →


Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya