Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya

Has perdut la contrasenya?

Navegació

Qui som


L’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF), constituïda a 1967, reuneix a més de 2.000 Advocats, Economistes i Titulats Mercantils de reconeguda solvència ètica i professional, dedicats a l’assessoria fiscal.

LA DELEGACIÓ CATALANA ÉS LA MÉS GRAN DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ I ESTÀ INTEGRADA PER MÉS DE 500 ASSOCIATS DE LLEIDA, GIRONA, TARRAGONA I BARCELONA.

Entre els seus objectius podem destacar la formació permanent de tots els seus membres mitjançant la difusió de les seves publicacions periòdiques, la documentació elaborada pel seu Gabinet d’Estudis, la celebració de Conferències, Seminaris, Jornades d’Estudi i Congressos, així com d’intercanvi constant de la informació entre els seus membres.

Alhora, estimula la creació d’una consciència fiscal entre els ciutadans, col·laborant amb la divulgació i clarificació dels aspectes més complexos de la normativa legal. En aquest sentit, presenta recomanacions a l’Administració Tributària en matèria fiscal, col·laborant amb la preparació o modificació dels textos legals, intentant perfeccionar-los i simplificar per la seva pràctica.Membre de:
Resultado de imagen de Confédération Fiscale Européenne logoResultado de imagen de International Fiscal Association (IFA) logoResultado de imagen de Asociación Española de Derecho Financiero. Organigrama

Guia d'associats Guia d'associats

Busca un assessor fiscal a Catalunya

Què fem L'associació parla

Què fem

SERVEIS DE LA DELEGACIÓ CATALANA


GRUPS DE TREBALL

A la nostra Delegació ens dediquem a posar-nos al dia de tots els temes relacionats amb la nostra professió Per aquest motiu, oferim formació permanent a través de grups de treball amb Conferències, Seminaris, Jornades d'Estudi i Congressos, tot amb l'objectiu d'intercanviar informació d'actualitat. llegeix més →

Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya