Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya

Has perdut la contrasenya?

Navegació

Serveis


El principal objectiu de l'AEDAF és dotar als seus membres de les millors eines i assessorament per a l'òptim exercici de la seva activitat professional:

   rrr
BASE DE DADES
Una de les millors bases de dades del mercat, amb accés lliure a tots els seus continguts de legislació, jurisprudència, doctrina, formularis i consultes de la DGT i la DGRN, axí com els texts íntegres de "La Ley.
 
ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL
Les millors condicions per les més complertes cobertures. S'assegura la responsabilitat civil professional dels assessors fiscals (persones físiques, jurídiques o societats professionals) en l'activitat de l'assessorament fiscal, laboral, comptable, mercantil, financer, mediador concursal, civil i mercantil, administració de societats externes i economista forense.
 
FORMACIÓ
Cursos, jornades, congresos i seminaris amb els millors ponents i els temes de més actualitat. Formació permanent d'alta qualitat i ràpida aplicació en el seu dia a dia, trobades professionals de diferent índole, així com el continu intercanvi d'experiències.
   PUBLICACIONS
A través de les nostres publicacions s'estableix una fluïdesa informativa i intercanvi d'idees:                                                                                    Revista Interactiva d'Actualitat 
Revista digital setmanal amb les novetats més importants i les sentències i resolucions de major interès.

Newsletter
Publicació que conté interessants articles, notícies d'actualitat i el proper calendari fiscal, podent-se personalitzar i ser, després, dirigida per cadascun dels associats als seus clients.

Revista Tècnica Tributària
Articles doctrinals, ressenya jurisprudencial, doctrina administrativa i un apartat dedicat a la Juridprudència del Tribunal de la Unió Europea (TJUE).

Monografies
Treballs monotemàticas sobre temes d'interès.   

Butlletí de Vida Associativa
On es troben les activitats internes de l’AEDAF.

Butlletí de legislació
De periodicitat mensual, amb tota la legislació publicada.
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
BORSA DE TREBALL I COL·LABORACIONS
Per associats interessats en contractar personal o professionals que vulguin presentar la seva candidatura.
  CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
Sempre al servei de l’associat. 
     
     

Guia d'associats Guia d'associats

Busca un assessor fiscal a Catalunya


Associació Espanyola d'Assessors Fiscals - Catalunya